fbpx

Tudnivalók

Klímaszerelő állást keresel Budapesten? Folyamatosan fejlődő fiatalos csapatunkba keressük klímaszerelő társunkat hosszútávú munkavégzésre. Lakossági split klímák telepítésével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink elégedettségére, amihez nélkülözhetetlen, hogy minőségi munkát adjunk ki kezeink közül. Minőségi munkát azonban csak elégedett, megbecsült klímaszerelő tud végezni, ezért folyamatosan törekszünk a bizalmi kapcsolat és a jó munkahelyi környezet fenntartására.

Klímaszerelő állás elvárások és feladatok:

A klímaszerelői állás betöltéséhez legalább 2-3 év építőipari tapasztatlatot várunk el. Munkaköröd javarészt split klímák telepítéséből fog állni, amihez előnyt jelent, ha alap szinten tisztában vagy a klímák működésével. Fontos, hogy jó fizikumú precíz ember legyél és tudj önállóan klímaszerelő munkát végezni. Elvárás, hogy józan életű legyél és rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal, hiszen a céges teherautók egyikét te kell vezesd.

klímaszerelői állás

Klímaszerelő állás - amit kínálunk:

A klímaszerelő állásba hosszú távra keressük bejelentett társunkat, ezért a korrektségre törekedünk. A munka végzéshez biztosítjuk a céges teherautót, okostelefont és a szükséges szerszámokat. Előre rendelkezésedre bocsátjuk a napi beosztást, így tudsz tervezni. Nálunk családias, megértő közegben dolgozhatsz, ha bármilyen bajod van rugalmasan kezeljük és segítünk megoldani. A jó hangulat érdekében rendszeresen átbeszéljük észrevételeidet, nyitottak vagyunk a folyamatos fejlődésre és évente többször tartunk céges csapatépítő programokat.

Klímaszerelő állás fizetés:

Klímaszerelő állásban a fizetés a telepített klímák mennyiségétől függ, aktuális teljesítménypótlékunkról érdeklődj munkatársainknál! Mi is saját bőrünkön érezzük a folyamatos áremelkedést, amihez igyekszünk béredet folyamatosan igazítani. Amennyiben jól dolgoztál az évben, Karácsonykor a céges vacsorán extra éves bónuszra számíthatsz.

klímaszerelői állás budapest

Klímaszerelő állás gyakori kérdések

Klímaszerelő állásában az a fizetés a napi telepített készülékek mennyiségével emelkedik, aktuális teljesítménypótlékunkról érdeklődj munkatársainknál!

Klímaszerelő állásban egy átlag munkanap 9 óra, az ezen felüli indokolt munkavégzést túlóraként fizetjük.
Nyitottak vagyunk klímaszerelő alvállalkozókkal történő kooperációra.
Első sorban tapasztalt klímaszerelőket keresünk az állás betöltéséhez, azonban nyitottak vagyunk tanulni vágyó klímaszerelőkre is. Ebben az esetben kezdéskor a bérezés kevesebb lesz, kölcsönös elégedettség esetén idővel növekszik.
Elsősorban klímaszerelő állásba keressük munkatársunkat, azonban segédek jelentkezését is szívesen fogadjuk.
Klímaszerelői munkára amennyiben összeszokott csapatként jönnétek dolgozni arra is van lehetőség.
Klímaszerelő állásban alap esetben minden hónap első hetének végén van fizetésosztás. A kéréseket rugalmasan kezeljük, egyedi igények szerint ez változhat, nem várt élethelyzet esetén van előleg stb.
A kölcsönös bizalom kiépítése után klímaszerelőink részére rendelkezésre bocsátjuk a céges szervízautót és eszközöket, így van lehetőség maszekolni.
klimaszereles_budapest_winterklima

Jelentkezés klímaszerelő állásra

Írj egy rövid bemutatkozást, küldd el fényképes önéletrajzodat és referenciaképeidet!

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is!

hűtő fűtő klíma beszerelés

Mire figyelj oda ha klímát szereltetnél? Hogyan válassz klímaszerelőt? Gyakori kérdések és válaszok

legjobb klímák

Melyik a legjobb hűtő fűtő klíma? Ezeket a szempontokat vedd figyelmebe a számodra tökéletes klíma kiválasztásához!

klímatisztítás házilag árak

Ha ezt tapasztalod, azonnal takarítsd ki a klímád! Házi és profi klímatisztítás menete, eszközök, árak. Mikor kell a mosózsák?

hűtő fűtő klíma fogyasztás

Megéri klímával fűteni? Melyik a legjobb klíma fűtésre? Mire figyeljek a fűtő klíma kiválasztásánál? Gyakori kérdések és válaszok

Scroll to Top