fbpx

Műanyag klímacsővel lett a Cordiás lakásod előcsövezve?

Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, azonban a műanyag klímacső hazánkban még nem elterjedt eljárás, így a klímás szakma túlnyomó része nem ismeri a technológiát.

Ennek köszönhetően nehéz megfelelő szakembert találni a klímatelepítési munkálatok elvégzésére.

Mit kell tudni a műanyag klímacsőről?

A technológiát FastPipe védjegy alatt regisztrálták. 2017-óta egyre nagyobb mértékben nyer teret a műanyag klímacső elterjedése. Rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, megbízhatósága közel azonos a réz klímacsövéhez. A hagyományos klímacsőhöz képest sokkal gyorsabb, egyszerűbb vele dolgozni, kevesebb az előforduló hibalehetőségek száma. Ennek köszönhetően folyamatos térhódításon megy keresztül, a nyugat-európai klímaszerelő szakembereknél már bevett eljárás. Pozitív tulajdonságai miatt 2020 óta hazánkban is előszeretettel használják a műanyag klímacsövet nagyobb építkezéseken, az újonnan átadott Cordiás lakások túlnyomó többsége műanyag klímacsővel lett előcsövezve. Legfőbb hátránya a módszernek, hogy nem minden klímagyártó vállal garanciát a műanyag csővel telepített gépeikre.

bemutató videó a műanyag klímacső használatáról

Műanyag klímacsőre még csak az alábbi gyártók vállalnak garanciát :

A képekre kattintva megtekintheti gyártónként kiválogatott kedvenc modelleinket

műanyag klímacső

samsung

műanyag cső klíma

cooper & hunter

műanyag klímacső gyártó

hitachi

műanyag előcsövöezett lakás klíma

nord

Válassz minket!

bízd hozzáértőkre műanyag előcsövezett lakásod!

Hűtő-fűtő klímák szerelésével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozuk. Precíz, gyors, minőségi klímaszerelést végzünk Budapest vonzáskörzetében. Ingyenes felmérés során feltérképezzük otthonod energetikai tényezőit. Segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában és a tökéletes klíma kiválasztásában. 

klimaszereles_legkondi_szereles_winterklima

Rólunk mondták

vásárlóink véleményei

Prémium szolgáltatás megfizethető áron

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a cég munkájával. Ajánlatkérés után kijöttek felmérni a helyszínt és közösen kiválasztottuk a megfelelő klímát. Segítőkészen válaszoltak az összes kérdésünkre és másnap már hozták is a klímát, ami azóta is tökéletesen teszi a dolgát. Példa értékű ez a fajta gyorsaság és flexibiltás.

4.5/5

K. Balázs

Bárcsak ilyen lenne a többi cég is

Hamar visszahívtak ajánlatkérés után. Pontosan érkeztek a megbeszélt időpontra. Segítettek a megfelelő típus kiválasztásában. Gyorsan és precízen dolgoztak. Esztétikusan vezették el a klíma csövezését. Folymatosan kedvesek és türelmesen válaszoltak a kérdéseinkre. Nekünk nagyon beváltak, csak ajánlani tudom őket!

5/5

L. Krisztina

Kérj SZEMÉLYRE SZABOTT Ajánlatot!

KLÍMASZAKÉRTŐ Munkatársunk felveszi VELED kapcsolatot!

Ingyenes helyszíni felmérés Budapest vonzáskörzetében!

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is!

klímatisztítás házilag klíma karbantartás árak Budapesten

Klímaszerelési Tudnivalók

Mire figyelj oda ha klímát szereltetnél? Hogyan válassz klímaszerelőt? Gyakori kérdések és válaszok

fűtés klímával költségek klímatisztítás

FŰTő klíma tudástár

Megéri klímával fűteni? Melyik a legjobb klíma fűtésre? Mire figyeljek a fűtő klíma kiválasztásánál? Gyakori kérdések és válaszok

klímatisztítás házilag klíma karbantartás takarítás árak Budapesten

klíma Előcsövezett lakásba

Új építésű előcsövezett lakásod klimatizálnád? Összegyüjtöttük az előforduló hibákat és a klíma előcsövezés ellenőrzésének lépéseit.

klimaszereles_budapesten_winterklima

KLÍMAVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ

Melyik klíma a legjobb választás 2023-ban? Ezeket a szempontokat vedd figyelmebe a számodra tökéletes klíma kiválasztásához!

Scroll to Top