fbpx

Műanyag klímacsővel lett a Cordiás lakásod előcsövezve?

Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, azonban a műanyag klímacső hazánkban még nem elterjedt eljárás, így a klímás szakma túlnyomó része nem ismeri a technológiát.

Ennek köszönhetően nehéz megfelelő szakembert találni a klímatelepítési munkálatok elvégzésére.

Mit kell tudni a műanyag klímacsőről?

A technológiát FastPipe védjegy alatt regisztrálták. 2017-óta egyre nagyobb mértékben nyer teret a műanyag klímacső elterjedése. Rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, megbízhatósága közel azonos a réz klímacsövéhez. A hagyományos klímacsőhöz képest sokkal gyorsabb, egyszerűbb vele dolgozni, kevesebb az előforduló hibalehetőségek száma. Ennek köszönhetően folyamatos térhódításon megy keresztül, a nyugat-európai klímaszerelő szakembereknél már bevett eljárás. Pozitív tulajdonságai miatt 2020 óta hazánkban is előszeretettel használják a műanyag klímacsövet nagyobb építkezéseken, az újonnan átadott Cordiás lakások túlnyomó többsége műanyag klímacsővel lett előcsövezve. Legfőbb hátránya a módszernek, hogy nem minden klímagyártó vállal garanciát a műanyag csővel telepített gépeikre.

bemutató videó a műanyag klímacső használatáról

Műanyag klímacsőre még csak az alábbi gyártók vállalnak garanciát :

A képekre kattintva megtekintheti gyártónként kiválogatott kedvenc modelleinket

műanyag klímacső

samsung

műanyag cső klíma

cooper & hunter

műanyag klímacső gyártó

hitachi

műanyag előcsövöezett lakás klíma

nord

Válassz minket!

bízd hozzáértőkre műanyag előcsövezett lakásod!

Hűtő-fűtő klímák szerelésével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozuk. Precíz, gyors, minőségi klímaszerelést végzünk Budapest vonzáskörzetében. Ingyenes felmérés során feltérképezzük otthonod energetikai tényezőit. Segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában és a tökéletes klíma kiválasztásában. 

klimaszereles_legkondi_szereles_winterklima

Rólunk mondták

vásárlóink véleményei

Prémium szolgáltatás megfizethető áron

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a cég munkájával. Ajánlatkérés után kijöttek felmérni a helyszínt és közösen kiválasztottuk a megfelelő klímát. Segítőkészen válaszoltak az összes kérdésünkre és másnap már hozták is a klímát, ami azóta is tökéletesen teszi a dolgát. Példa értékű ez a fajta gyorsaság és flexibiltás.

4.5/5

K. Balázs

Bárcsak ilyen lenne a többi cég is

Hamar visszahívtak ajánlatkérés után. Pontosan érkeztek a megbeszélt időpontra. Segítettek a megfelelő típus kiválasztásában. Gyorsan és precízen dolgoztak. Esztétikusan vezették el a klíma csövezését. Folymatosan kedvesek és türelmesen válaszoltak a kérdéseinkre. Nekünk nagyon beváltak, csak ajánlani tudom őket!

5/5

L. Krisztina

Kérj SZEMÉLYRE SZABOTT Ajánlatot!

KLÍMASZAKÉRTŐ Munkatársunk felveszi VELED kapcsolatot!

Ingyenes helyszíni felmérés Budapest vonzáskörzetében!

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is!

klimaszereles_akcio_legkondi_szereles_winterklima

Klímaszerelési Tudnivalók

Mire figyelj oda ha klímát szereltetnél? Hogyan válassz klímaszerelőt? Gyakori kérdések és válaszok

fűtés klímával költségek

FŰTő klíma tudástár

Megéri klímával fűteni? Melyik a legjobb klíma fűtésre? Mire figyeljek a fűtő klíma kiválasztásánál? Gyakori kérdések és válaszok

klimaszereles_lakopark_winterklima

klíma Előcsövezett lakásba

Új építésű előcsövezett lakásod klimatizálnád? Összegyüjtöttük az előforduló hibákat és a klíma előcsövezés ellenőrzésének lépéseit.

klimaszereles_budapesten_winterklima

KLÍMAVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ

Melyik klíma a legjobb választás 2023-ban? Ezeket a szempontokat vedd figyelmebe a számodra tökéletes klíma kiválasztásához!

Scroll to Top